Ytre Fyre på Stadlandet

RørosHetta er stolt leverandør til Eventyrlig Oppussing

Torsdag 6. oktober tok Halvor Bakke og hans team turen til det avsidesliggende Ytre Fure på Stadlandet. Her forvandlet gutta en gammel sveitservilla til et idyllisk og praktisk sommerhus. Halvor lærer Ole å legge tapet, og Torkel viser hvordan man lager klassiske omramminger på nye vinduer. Ole gjør også et spennende prosjekt under det gamle fjøset, som en overraskelse til Iselin (9). Ikke minst ordner de et lekkert kjøkken fra JKE og vi har levert kjøkkenhetta Grue Sense 80/80 lakkert i samme farge som kjøkkenet i fargen Nattblå S 7010-R90B.

Bilder fra kjøkkenet før Eventyrlig Oppussing «flyttet inn».

Etter at Halvor Bakke og hans team hadde skiftet kjøkken fikk de et nytt moderne kjøkken på sitt sommersted på Ytre Fure. Lekkert synes vi!

RørosHetta leverte kjøkkenhetta Grue Sense 80/80 lakkert i samme blåfarge som kjøkkenet – Nattblå S 7010-R90B.

Visste du at de fleste kjøkkenhetter produsert på vår fabrikk på Røros kan lakkeres i valgfri farge glans 35 uten tillegg i prisen?

Grue Sense har RørosHetta Sense teknologien installert i kjøkkenhetta. Noe som gjør at den er automatisk, den er markedets mest stillegående og kan som her på Ytre Fure kobles til aggregat på hytta om det ikke er innlagt strøm. Den har også mulighet for innebygd komfyrvakt. Les mer om RørosHetta Sense her.

Ekstra artig var det for familiens 9 år gamle datter som fikk fornyet sommerkafeen sin i låven med det gamle kjøkkenet. Det er fint når ting kan benyttes om igjen på en annen måte. I dette flotte sommerstedet er forresten mye blitt brukt om igjen.

 

 

Har du lyst til å lese mer om sommerhuset på Ytre Fure på Stadtlandet, se leverandører og enda flere bilder? Klikk her. 

Vår innholdsrike katalog ser du om du klikker på katalogen nederst på siden.

 

Alle foto: Ragnar Hartvig