Bekymringsløs matlaging med automatisk ventilasjon

Året 2021 blir et spennende år for RørosHetta.  Selv om vi nå er midt i andre smittebølge så står vi samlet og er klar for et spennende 2021. Nedstengningen av Norge har en påvirkning på oss alle og for RørosHetta sin del så har vi benyttet mye av tiden på å utvikle en verdensnyhet som bidrar til å optimalisere inneklimaet.

Vi flytter produksjonen hjem til Norge og kommer i løpet av første halvdel av 2021 til å lansere RørosHetta Sense.

 

Her vil kunden få en selvtenkende automatisert kjøkkenhette. Du trenger kun tenke på matlaging, RørosHetta Sense ordner resten. Med 11 smarte sensorer som overvåker inneklimaet på kjøkkenet vil du oppleve at matlukten forsvinner ut av boligen på en effektiv og lydløs måte.

Vår unike løsning vil kommunisere med WHO sine anbefalinger for inneklima og bidra til et sunt og godt innendørsklima. Skulle du ønske det, så kan du også få tips til hvordan du kan bli en mesterkokk på kjøkkenet, og selvsagt leveres det hele med 5 års komplett garanti.

Vi har som mål å lage verdenes beste kjøkkenhette og vi ser frem mot at vi sammen kan utvikle norsk industrihistorie til et nytt nivå.

Sikkerheten er også ivaretatt med verdens beste og mest intelligente komfyrvakt som bidrar til å eliminere sannsynligheten for brann på koketoppen – diskré integrert i kjøkkenhetten.

Se video av RørosHetta Sense her: RørosHetta Sense

Vi gleder oss til å lansere RørosHetta Sense i løpet av første halvdel av 2021 sammen med dere.

 

 

 

Med vennlig hilsen
Håvard Augensen
CEO
RørosHetta – litt utover det vanlige.