Her er en oversikt over våre samarbeidspartnere. Klikk på lenkene og se det flotte utvalget våre forhandlere har innen kjøkken.

La marque Arthur Bonnet distribue ses produits auprès d’un réseau de concessionnaires exclusifs en France et de revendeurs à l’international.

www.arthur-bonnet.com

Når du vælger at handle køkken hos AUBO, vælger du samtidig tryghed, fleksibilitet og den helt rigtige løsning.

www.aubo.dk

Bygger’n er en landsdekkende byggevarekjede med en sisteleddsomsetning på 4,2 milliarder og ca 100 butikkmedlemmer fra Kristiansand til Vadsø.

www.byggern.no

Byggmakker er en av Norges ledende byggevarekjeder. De har utsalgssteder over hele landet og selger til både forbrukermarkedet og proffmarkedet.

https://www.byggmakker.no/kategori/kjokken

Carlsen Fritzøe er en norsk, uavhengig byggevarekjede med 25 moderne byggevarehus. Butikkene er lokalisert i åtte fylker på Sør- og Østlandet.

www.carlsenfritzoe.no

Coop er Norges nest største dagligvareaktør og driver i dag ca. 1.150 dagligvarebutikker innenfor seks kjedekonsepter: Obs, Extra, Coop Prix, Coop Mega, Coop Marked og Matkroken.

www.coop.no

Empty section. Edit page to add content here.

DESIGNA blev grundlagt i 1992 af Henning Christensen og hed dengang Designa Møbler A/S. Dette er siden ændret til DESIGNA A/S, og det skete i forbindelse med, at virksomheden i 2000 også begyndte at producere køkkener.

www.designakjoekken.no

I mer enn 85 år har vi produsert kjøkken med omsorg, kvalitet og stor lydhørhet. Vi har sett de fleste planløsninger, sett mange utfordringer og funnet detaljer som passer ulike kjøkken. I vårt sortiment finnes tradisjonelle kjøkken og framtidige designklassikere. Vi vet kort sagt mye om kjøkken.

www.drommekjokkenet.no

Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte for 33,1 milliarder kroner i regnskapsåret 2015/16.

www.elkjop.no

Foss Snekkeri AS ble stiftet 1. januar 1955 av snekkermester Magnar Foss. Bedriften har altså levert kjøkkenløsninger i 60 år.

www.fossline.no

Vi har vår egen historie og uttrykket «Hamrankvalitet» er skapte av kundene våre. Vi vil gjerne leve opp til forventningen og blir satt på prøve hver eneste dag. Vi på Hamran trives med det. Hamran Snekkerverksted AS produserer kjøkken innredning, garderober, bad, møbler og det du måtte ønske deg av innredninger i ditt hjem. Hamran holder til på Sørlandet nærmere bestemt Snartemo i Vest Agder hvor vi produserer alt selv. 100% norsk produsert.

www.hamran.no

HTH ble grunnlagt av brødrene Hans Henning og Tonny Haahr i 1966. De to dyktige håndverkerne hadde tidligere arbeidet med kjøkken for andre leverandører, men var ikke imponerte. ”Det må kunne gjøres bedre,” tenkte de. Den filosofien var bakgrunnen for å grunnlegge HTH Kjøkken.

www.hth.no

Kjøkkenet har til alle tider vært hjemmets viktigste arena. Det rommer alt – fra pulserende familieliv til stille nytelse. Kjøkkenet er hjemmets hjerte og et fundament for trygghet, omsorg, kjærlighet og arbeid. Livets små og store valg blir ofte tatt på kjøkkenet. Og akkurat nå står du kanskje foran en vesentlig beslutning; å velge det kjøkkenet som skal oppfylle dine drømmer og forventninger til hjemmets mest levende rom.

www.huseby.no

I dag har Interiørsenteret butikker i Levanger, Verdal og Namsos. Vi er en lokal forhandler av blant annet kjøkken, bad, ildsted og garderobe. Vi er opptatt av at du som kunde skal få god service og være fornøyd med produktene i lang tid. Med så mange leverandører, ønsker vi å være en total leverandør innen kjøkken og hvitevarer, bad, garderobe og ildsted.

www.interiorsenteret.no

Hvert køkken bliver skræddersyet, og vi begynder først at producere køkkenet, når vi sammen med kunden har fundet den helt rigtige, personlige løsning. Det var faktisk baggrunden for at starte Invita i sin tid som en ordreproducerende virksomhed i 1974, og det har været Invitas grundfilosofi lige siden.

www.invita.dk

Kjøkken fra JKE Design ser ikke bare bra ut – de føles bra også. Vi er ikke fornøyde før vi skaper et rom å leve i der det er plass til hverdager, merkedager, matdager og dårlige dager. Her kan du lese litt om hvordan vi gjør det.

www.jke-design.no

Kvalsvik er et 60 år gammelt norsk kjøkkenmerke. Vi produserer kjøkken, bad og garderobe. Vi leverer over hele landet.

www.kvalsvik.no

Inredningar från Kvänum väcker begär världen över. Vi finns representerade i allt från mysiga stugor, anrika slott och privatbostäder på varje kontinent. Som ägare till en inredning från Kvänum kommer du alltid vara en del av en exklusiv skara.

www.kvanum.se

Kjøkkenet er hjemmets hjerte. Det er her vi møtes, snakker, spiser og ler. Det er her maten koker over, her vi krangler, og her vi blir gode venner igjen. Det er her vi er sammen og her hvor livet leves. Med andre ord: Kjøkkenet er det rommet der rammene rundt dagliglivet skapes.

www.kvik.no

Marbodals historie og erfaring gjenspeiles i alle detaljer; skapdører, hengsler, benkeplater, håndtak. Siden 1924 har generasjon etter generasjon av kjøkkenbyggere lært seg betydningen av kontinuerlig utforskning av nye muligheter og uttesting av nye materialer. Vi slutter aldri å lete etter nye løsninger og utvikle nye kjøkken. Slik har det alltid vært, og slik kommer det til å forbli.

www.marbodal.no

En effektiv arbeidsdag starter her…

www.maxbo.no

Vi hjelper deg med å finne produkter og løsninger som passer din stil og behov. Enten det er et nytt kjøkken, riktig farge til veggen, legge gulv eller innkjøp av garasje.

www.monter.no

Hos Mobalpa kan vi tilby et stort utvalg av kjøkkenløsninger, baderom og skyvedører, Funksjonelle løsninger og hvitevarer til gode priser.

www.mobalpa.no

Vi leverer selvsagt det som gir kjøkkenet ditt den siste prikken over i’en. Ta kontakt med våre forhandlere.

Vi hjelper deg med å finne produkter og løsninger som passer din stil og behov. Enten det er et nytt kjøkken, riktig farge til veggen, legge gulv eller innkjøp av garasje.

www.monter.no

Nettoline er en dansk kjøkkenprodusent som produserer kjøkken, bad og garderobe på egen fabrikk. Nettoline-produktene blir utelukkende solgt gjennom selvstendige forhandlere og via nettbutikk i Danmark og Norge.

www.nettoline.no

Norema er et av Norges ledende kjøkkenmerker. Norema markedsfører og selger både via det profesjonelle nybyggmarkedet og direkte til forbrukermarkedet.

www.norema.no

Vil du ha lyst eller mørkt kjøkken? Trebeisa eller mala? Moderne eller tradisjonelt? Valmuligheitene er mange, og med vår kompetanse skal vi klare å lage det du ønskjer.

www.espetrevare.no

Nova Interiør ble grunnlagt i januar 1963 med fabrikk og butikk i Tromsø. Siden oppstarten for over 50 år siden har vi produsert og levert kjøkken, bad og garderober til kunder over hele Nord-Norge og er i dag landsdelens største produsent av kjøkken. Gode håndverkstradisjoner, kvalitet, hurtig leveringstid og nærheten til markedet gjør at kunder velger å kjøpe Nova-kjøkken gang på gang.

www.nova-group.no

Nygårds Trevarefabrikk har i over to generasjoner produsert kjøkken- og baderomsinnredninger under merkenavnet MØBELKJØKKEN.

www.mobelkjokken.no

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med mer enn 160 utsalgssteder og 10 milliarder kroner i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer og kjedene Montér, Flisekompaniet og Byggi. Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain.

www.optimera.no

POWER er Nordens nye elektrogigant som utfordrer markedet med prisrobot og oppdaterte nettpriser i butikk.
POWER-suksessen startet i Danmark i 2015. Senere åpnet vi i Finland og Sverige, og i mai 2017 kom POWER til Norge.

www.power.no

Rotpunkt kjøkken er en familieeiet virksomhet som siden 1930 har produsert kvallitetsprodukter i tre, og siden 60-tallet har produsert kjøkken.
Miljøvennlige og person lig tilpassede kjøkken i tysk kvalitet.
www.rotpunkt.no

Hos Schmidt finner du det største utvalget av kjøkken, badeværelser, interiør og innredningsløsninger, og med mer enn en million kombinasjonsmuligheter finner vi også den rette løsningen for deg.

Kom innom en av våre butikker eller avtal et møte med en av våre konsulenter, så oppfyller vi sammen dine kjøkken drømmer.

www.schmidt-kjokken.no

Each person is different; each SieMatic is, too. Discover a new scope for all your ideas. With the exceptional options offered by SieMatic, you can design your kitchen to your personal taste: purist, urban or classic.

www.siematic.com

I dag er Sigdal en etablert merkevare som har eksistert siden 1950, og den er anerkjent som en av de fremste innen kjøkkeninnredning.Vi har en solid følelse for håndverket, og med den erfaringen vi har, våger vi påstå at vi vet hva vi snakker om.

www.sigdal.com

Smart Kjøkken er en landsdekkende leverandør av kjøkken, garderobe og bad med hovedkontor på Rudshøgda, ca. 20 km nord for Hamar.

www.smartkjokken.no

Strai er en helnorsk produsent med røtter tilbake til 1929. Bedriften holder til på Strai, nord for Kristiansand, og har 130 ansatte inkludert dem i 12 egeneide butikker. I dag er tredje og fjerde generasjon i sving med det vi kan best: produksjon av kvalitetskjøkken i alle stilarter og prisklasser.

www.strai.no

Stjernekjøkken spesialtilpasser kjøkken, bad, og garderobe i alle prisklasser og utfører alt innen oppussing og renovering. De leverer og koordinerer hele prosessen med rørlegger og elektriker gjennom autoriserte samarbeidspartnere.

https://www.stjernekjokken.no/ 

Hos Svane Kjøkkenet oppfyller vi dine kjøkkendrømmer. Det er ikke bare en ambisjon, men vår målsetning hver gang en kunde kommer inn døren. Å kjøpe kjøkken er en langsiktig investering, og derfor skal det også være en veloverveid og positiv opplevelse.

www.svane.com

Tele-Kjøkken ble etablert i 1981 og i 1986 bygde vi egne lokaler i Kragerø Næringspark i Sannidal. Vi har et moderne snekkerverksted hvor våre dyktige håndverkere produserer kvalitetsinnredninger til kjøkken, bad, garderober og spesialinnredninger til alle formål og på alle mål, i de fleste tresorter/materialer av høy kvalitet til meget konkuransedyktige priser.

www.telekjokken.no

Att tillverka kök liknar i mycket att laga mat. Det kan göras enkelt, med halvfabrikat och lite billigare råvaror. Men snålar man in på råvarorna när man lagar Biff Rydberg så blir det bara pyttipanna.

www.tibrokok.se

Trebo Kjøkken har lange tradisjoner med å levere håndlagde kjøkken til det norske markedet. Trebo Kjøkken holder til på Geithus i Modum kommune, og ble startet som et lite snekkerverksted på midten av åttitallet. Kvaliteten ble raskt kjent, og det tok ikke lang tid før behovet for større produksjon meldte seg.

www.trebo.no

Vi leverer kjøkken, baderom, garderober og trapper som dekker alle krav og behov. Vi er lokalisert i Heimdal sentrum med gratis parkering. Vi har en stor og moderne kjøkkenutstilling som passer perfekt for deg som vil bli inspirert. Kom innom oss idag for en trivelig og uforpliktende prat.

www.tronderkjokken.no

Samlet-leveret-monteret, så skal du ikke selv til at samle elementer og finde fronter til de enkelte skuffer og skabe. Alt er samlet ved leveringen. Og vi leverer både elementer, bordplader og evt. hårdehvidevarer på en gang på din adresse.

www.tvis-norge.no

Som aktør innen byggevarebransjen, ble kjeden stiftet på Hamar i 1994. Den gangen under navnet Byggevarekjeden, som fire år senere ble erstattet med navnet Byggkjøp.

www.xl-bygg.no