Kjære kunde

Takk for at du besøker vår hjemmeside.
Vi har i lang tid ønsket å dele litt av vårt industrieventyr med deg. Vi er stolt og ydmyk over utviklingen RørosHetta har hatt de siste årene.

Jeg ønsker å dele 3 viktige parameter som alle våre ansatte er kjent med, og som vi jobber mot hver eneste dag.

1. Vår visjon: Litt utover det vanlige
2. Vår forretningside: Vi skal være markedets ledende leverandør av funksjon og
design innen kjøkkenventilasjon, samt en pålitelig og kunnskapsrik samarbeidspartner.
3. Våre verdier: Innovativ, Serviceinnstilt, Kunnskapsrik, Kvalitetsbevisst

RørosHetta – Litt utover det vanlige
Historien om RørosHetta er også historien om verdensarvstedet Røros. Om hvordan man klarer å skape noe stort på en liten plass. Kobberverket i Bergstaden har i flere hundre år levert ingeniørkunst i verdensklasse. I den eventyraktige byen på fjellet har det tradisjonelle og det moderne gått hånd i hånd gjennom alle tider.
I Røros Metall har også kobberet fått spille hovedrollen. Innovasjonstankegangen har vært kjernen i familiebedriften fra dag én. Vi drar ut i verden på jakt etter inspirasjon, og omsetter internasjonale trender med lokal skaperkraft. Målet er alltid å lage verdens beste kjøkkenhette. Ved å kjøpe en kjøkkenhette fra RørosHetta vil du bidra til å utvikle norsk industrihistorie. Alle våre ansatte jobber med den største nøyaktighet og ”passion” for at du skal kunne få akkurat den kjøkkenhetta du ønsker til ditt hjem.

Vår forretningside
Våre kunder skal føle seg trygge i valget av RørosHetta. Design og funksjon går godt sammen dersom man tar hensyn til omgivelsene. Vi selger ikke bare design. Vi er også lidenskapelig opptatt av funksjon.

Våre verdier

Innovativ
I en stadig mer hektisk hverdag hvor markedskreftene forandrer markedene hurtigere, er det viktig å løfte blikket, og tørre å tenke utover det vanlige. Vi ønsker både å være trendsettere og å følge trender. Det er en av fordelene med å være norsk. Vi har evne til å tilpasse oss markedet. Noe som sikrer deg som kunde, tidsriktige og funksjonelle produkter.

Serviceinnstilt
Å være en liten, norsk produksjonsbedrift på Røros, i konkurranse med det internasjonale markedet, med helt andre arbeidsforhold og betingelser, gjør oss ydmyk og stolt av det vi får til. Dette er vi veldig klar over og dette gjør at alle vi i RørosHetta vil yte det lille ekstra for å ivareta deg som kunde.

Kunnskapsrik
Ventilasjonsløsninger kan være komplekse, men det finnes en RørosHetta til alle ventilasjonssystemer. Lang fartstid i bransjen og gode samarbeidspartnere gjør at vi er godt rustet til å hjelpe deg som kunde. Riktig produkt til ditt hjem.

Kvalitetsbevisst
Vi jobber hver dag for å forbedre oss, smarte funksjonelle løsninger vil gi deg som kunde en bedre opplevelse av sluttproduktet. Plattformen for denne utviklingen heter kvalitet, vi går aldri på akkord med å levere gode, tidsriktige produkter til riktig pris.

Norsk fjelluft
Kjøkkenhettene er blikkfang i seg selv. Lydmessig gjør de ikke mye ut av seg. Vi er opptatt av optimal funksjon uansett valg av stil og design. Det viktigste er uansett et godt inneklima i husets hjerte.
Inspirert av de endeløse viddene som omgir oss på Røros, vil vi alltid strekke oss litt ekstra for å overholde vår visjon.

Håndverk
Velger du RørosHetta, har du uendelige muligheter til å forme ei kjøkkenhette helt etter din personlige stil. Du kan leke deg med materialer, former og farger i ubegrensede varianter. Vi skreddersyr kjøkkenhetter på millimeteren, og du kan få akkurat din unike kjøkkenhette. Kanskje ønsker du deg et ei hette som står til interiøret. Et blikkfang eller kanskje ønsker du en kjøkkenhette som ikke synes i det hele tatt?
Vi har en rekke produkter og vi utfører etter din bestilling.

Om bedriften
Ventilasjon, kjøkkenhetter og kjølerom er pilarene som har båret Røros Metall gjennom en over 70 år lang historie. Røros Metall startet som kobber- og blikkenslagerverksted i 1946. Produksjonen har i løpet av disse åra vært mangfoldig og alltid med en klar visjon om å levere solid håndverk av høy kvalitet. Utviklingen fram til i dag har ført til små og store forandringer i sortimentet. Nytenking og kreativitet i produktutviklingen har stått i fokus. Sammen med pålitelighet og høy troverdighet er dette bakgrunnen til vår suksess i dag.

Om verdensarven Røros
Gruvedrift og byjordbruk har formet en helt spesiell fjellby – et menneskeskapt underverk med enestående kulturell verdi som fikk status som verdensarvsted på Unescos verdensarvliste allerede i 1980. Rørosmuseet, Olavgruva og Røros kirke er vel verdt et besøk, og atmosfæren i bydeler som Sleggveien og Flanderborg er noe helt for seg selv. I gatene finner du et levende kunsthåndverksmiljø, verkstedsutsalg, særegne, små butikker og gode spisesteder som byr på lokale retter med årstidens råvarer.

I 1644 ble det funnet kobbermalm i Rørosfjella, da bare noen få og små fjellgårder fantes her. Allerede i 1646 ble den første smeltehytta reist på Malmplassen, som ble sentrum for den raskt voksende bergstaden. Byen har gjennom 333 år smeltet sammen impulser fra Tyskland, Danmark, Sverige, Trondheim og nabobygdene. Derfor bærer det unike trehusmiljøet i seg mye av det fineste i norsk og nordeuropeisk tradisjon, i den lille, rare byen 600 meter over havet.
Bergstaden Røros er fremdeles bevart slik den ble bygget på 1700 og 1800-tallet med tradisjonelle konstruksjoner nesten utelukkende bygget i tre. Gatemønsteret og gårdseiendommene i sentrum er også fremdeles slik de ble tegnet på 1600-tallet inspirert av kontinentale ideer og gammel norsk byggeskikk. Den tradisjonelle gården med hus for folk og fe rundt et firkanta tun er på Røros tatt med inn fra landsbygda i form av bygårder som er tett samlet i et lite bysamfunn.

Vennlig hilsen
Håvard Augensen
CEO
0047 977 10 557
havard@rorosmetall.no