En ny generasjon benkeventilator!

RørosHetta Panorama – det naturlige valget for benkeventilator.

Historien om RørosHetta er også historien om verdensarvstedet Røros. Om hvordan man klarer å skape noe stort på en liten plass. Kobberverket i Bergstaden har i flere hundre år levert ingeniørkunst i verdensklasse. Nye Panorama benkeventilator tar design og ingeniørkunst til et nytt nivå, og gir opptil 80% bedre osoppfang enn sine konkurrenter.  

Panorama gir deg friheten til å nyte drømmeutsikten. Benkeventilatoren med et sort gjennomsiktig glass heves automatisk opp fra induksjonstoppen når du skal lage mat, og skjules helt når den ikke er i bruk. Ventilatoren heves i 3 ulike trinn, slik at den blir optimalt tilpasset de ulike kjelers høyde og dermed det mest effektive avtrekk.

Røroshetta er eneste benkeventilator på markedet som kan justere høyden på avtrekket. En benkeventilator som fanger opp damp og matos rett fra kilden gir en optimal luftstrøm ikke bare for avtrekk, men også for støy-demping, siden luftmotstanden blir mindre. Derfor har vi, som eneste leverandør, utviklet benkeventilatorer med ventilatortårn som kommer opp av platetoppen og som kan tilpasses høyden på dine gryter. For å optimalisere avtrekket, kan Panorama stilles inn i tre ulike høyder. Velg mellom 10, 20 eller 30 cm, tilpasset høyden på grytene og pannene dine.

 

Ytelsen og støynivået til ventilatoren du velger er helt essensielle faktorer. Panorama leveres med en integrert motor med kapasitet på 200-695 m3/t,8 hastigheter, to fettfiltre og integrert støyreduksjon. Med andre ord; alt du trenger fra en førsteklasses ventilator. Panorama vant den internasjonale designprisen «RedDot Design Award» for 2018, en av bransjens mest etter­traktede kvalitetsstempler for god design og innovasjon.

 

Les mer om RørosHetta Panorama og andre benkeventilatorer i denne katalogen