ET NORSK INDUSTRIEVENTYR

Endelig er dagen vi har jobbet for så lenge her, endelig er 1. juni her!
I dag har vi lansert RørosHetta Sense.

  • Vi er STOLTE i dag!
  • Vi har klart å lage verdens smarteste og mest stillegående kjøkkenhette.
  • Vi har flyttet produksjonen hjem til Røros og Norge!
  • Takk til våre kunder som gjør dette mulig.

RørosHetta Sense – Bekymringsløs matlaging med lydløs automatisk ventilasjon.
RørosHetta har utviklet en verdensnyhet som bidrar til å optimalisere inneklimaet. Vi flytter all produksjonen hjem til Norge og vi har i dag lansert RørosHetta Sense på de aller fleste av våre egenproduserte kjøkkenhetter som standard. Vi har skapt en selvtenkende automatisert kjøkkenhette. Du trenger kun tenke på matlaging, RørosHetta Sense ordner resten. Med 11 smarte sensorer som kontinuerlig overvåker inneklimaet på kjøkkenet vil du oppleve at matlukten forsvinner ut av boligen på en effektiv og lydløs måte.

Vår unike løsning vil kommunisere med WHO sine anbefalinger for inneklima og bidra til et sunt og godt innendørsklima. Skulle du ønske det, så kan du også få tips til hvordan du kan bli en mesterkokk på kjøkkenet, og selvsagt leveres det hele med 5 års komplett garanti.

Skreddersøm
RørosHetta er kjent for sitt store utvalg av kjøkkenhetter i et utall av ulike fasonger og i 8 forskjellige metaller eller i hvilken farge du ønsker. Ja du kan faktisk få våre kjøkkenhetter i 84 varianter og 16000 farger. Vi skreddersyr kjøkkenhetta etter ditt kjøkken og din smak. Med RørosHetta Sense får du i tillegg en unik mulighet til å tilpasse hettens kapasitet, støynivå og belysning.

Mulighet for integrert komfyrvakt
Sikkerheten er også ivaretatt med verdens beste og mest intelligente komfyrvakt som bidrar til å eliminere sannsynligheten for brann på koketoppen – diskré integrert i kjøkkenhetten

Vi har som mål å lage verdenes beste kjøkkenhette.
Vi gleder oss til å gi RørosHetta en ny dimensjon og fortsette utviklingen av Norsk industrihistorie.

Se video av RørosHetta Sense her: Video RørosHetta Sense
Les mer om RørosHetta Sense her: RørosHetta Sense

Håvard Augensen
Daglig leder/CEO