Kjøkkenhetter har de siste årene blitt et tilbehør de fleste ønsker å tilpasse til sitt eget uttrykk og behov. Fra støyende  og ensformige hetter – til designhetter som kan tilpasses kundens egne ønsker både i farge, form, størrelse og plassering.

RørosHetta har kjøkkenhetter for alle, uansett hvilken plassering og ventilasjonsløsning – om det er vegghengt, takmontert, uttrekksventilator eller diskré skjult i overskapet.

Luna Sense vegghengt

Et smykke på veggen. Luna Sense har blitt en folkefavoritt, ikke bare i Norge, men i hele Norden. En av våre absolutte bestselgere blant vegghengte hetter med muligheten til å tilpasse både høyde, bredde, med og uten kanal, matt eller standard glans farge, eller fire ulike metaller i børstet eller høyglans finish. Luna leveres med Sense-teknologien sømløst integrert i hetten, og med mulighet for integrert komfyrvakt. Stillegående, effektiv og automatisk ventilasjon som sikrer deg optimal bruk av kjøkkenhetten til enhver tid – helt uten at du trenger å tenke på det.

Luna kjøkkenhette

Slide Sense

En uttrekksventilator for den kvalitetsbevisste. Slide Sense leveres for alle ventilasjonsløsninger – være seg normalventilasjon eller resirkulasjon med egen motor og vårt fantastiske Monoblockfilter med en varighet på opptil 5 år før utskiftning. Eller om du har fellesavtrekk og kun behøver RørosHettas egenutviklede spjeld for støydemping i rørene. Vi har alt – nå kan du få det også. Alle våre hetter med Sense-teknologien kan kobles til din egen bruker i RørosHetta-appen, og du kan selv sette opp ønsket hastighet, lys og effekt på hetten, samt få live oppdatering på luftfuktighet, temperatur og andre målinger lett tilgjengelig på din egen smarttelefon.

Slide Sense uttrekksventilator

Diskret Sense

Har tatt markedet med storm etter lanseringen i januar i år. Diskret Sense har raskt blitt en del av norske og nordiske hjem som markedets mest stillegående ventilator med mulighet for skreddersøm. Tilgjengelig i både 60 og 80 cm bredde, i valgfri lakkert finish eller børstet stål. Her er mulighetene mange for å få optimal ventilasjon, sømløst integrert i overskapet ditt.

Crystall 1160 og 1180

En moderne uttrekksventilator som gir deg mye effekt for en rimelig penge. Her får du en sterk ventilator med lavt støynivå, som egner seg like godt i hjem med normalventilasjon, som i studentboliger med resirkulasjon og eget kullfilter med varighet på opptil 2 år før utskiftning. Crystall 1160 og 1180 leveres uten Sense-teknologien og vegghengt komfyrvakt kjøpes separat.

Crystall 1160/1180

Mantica fritthengende

Har raskt blitt en favoritt, blant annet i Storbritannia, både i private hjem og blant større prosjektkunder. Med sine rene linjer og tidløse design som kan tilpasses ønsket metall eller farge er Mantica et enkelt valg – både for stil og funksjon. Med Sense-teknologien får du også en automatisk hette som tenker for deg.