Skreddersøm

RørosHetta kommer i mange ulike former og metaller. Stålhettene er behandlet mot fingermerker og kan lakkeres i alle mulige farger. Du har også mange spennende valg i børstet messing eller kobber. Vi har høyglanshetter i messing, kobber, stål eller sort stål. Velg det som stemmer med din smak og ditt kjøkken. Vi hjelper deg gjerne å velge.

Du bestemmer!

RørosHetta leveres i mange ulike størrelser og former. Mange av hettene våre har en rekke ulike standardmål. Vi er svært fleksible og leverer i tillegg mange av våre modeller etter spesialmål for at RørosHetta skal passe helt perfekt!

Overflater

Vi er opptatt av at hettene skal leve et langt liv og være slitesterke. De fleste av våre stålhetter er behandlet med anti finger print for å unngå fingermerker. Hettene i rustfritt stål er behandlet med et PVD-belegg (Physical Vapour Deposition). Disse produksjonsmetodene gir mindre skadelig avfall og er bedre for miljøet.

Fargevalg

Vi kan levere våre hetter i hvilken farge som helst. Skal det være mørkt, lyst, fargerikt eller dust? Vi lakkerer i akkurat den fargen du vil ha, uten ekstra kostnader. Skal du matche annet interiør helt nøyaktig er det bare å gi oss riktig fargekode. Vi har også helt unike teknikker som gir helt spesielle finisher. Se rundt på nettsiden vår, så får du sikkert noen gode idéer.

Treverk

Flere av våre mer tradisjonelle modeller har treverk eller tre-manteler. Vi har eik, mdf eller bjørk, men vi kan også bestille andre treslag om du ønsker det. Her har du også alle muligheter for å velge farger og overflater som matcher resten av kjøkkenet. Vi tilpasser gjerne til din kjøkkenmodell, enten kjøkkenet ditt er malt, lakkert, beiset eller oljet. Dette gjør vi selvfølgelig uten ekstra kostnader. Ønsker du å matche din benkeplate i heltre, så kan Grue, Hera og Rubin leveres med det.