Groove Sense er vår nyeste designhette med eikespiler.

Groove finnes i 60 og 80 cm bredde alt etter hvor bred koketopp du har. Vi anbefaler et kjøkkenhetta er minst like bred som koketoppen din for best mulig osppfang.

Selve hetten kan leveres i alle metaller eller lakkeres i valgfri farge. Det vil si at du kan velge mellom 8 forskjellige metaller eller du kan gi oss en fargekode du ønsker hetten malt i. Spilene på hetten kan beises eller lakkeres i valgfri farge slik at de står i stil med ditt kjøkken. Det går helt fint at selve hetten har en farge og spilene en annen farge.

Groove leveres for alle ventilasjonstyper og kan også fås med integrert komfyrvakt.

En komfyrvakt er en svært effektiv måte å forebygge brann på. Den varsler dersom kokeplata blir for varm, og kutter strømmen dersom ingen responderer på varselet. Dersom du ønsker Groove med med integrert komfyrvakt ligger selve teknologien integrert i kjøkkenhetta, men du må kjøpe til en PCU (strømtilkoblingsenhet) for å få koblet den sammen.

 

RørosHetta Sense

Med vår unik teknologi, RørosHetta Sense, trenger du ikke ofre kjøkkenventilasjonen en tanke.

Du trenger bare å tenke på matlagingen – så sørger teknologien i kjøkkenhetten for resten. 11 innebygde sensorer sørger automatisk for optimalt osoppfang til enhver tid. All teknologi er skjult i kjøkkenhetten, slik at du kan velge det designet som passer deg og ditt kjøkken best. God ventilasjon er viktig for helsa vår. Den sørger for at matos og annen forurensning byttes ut med frisk, ren luft. Kjøkkenhetten din gjør derfor en avgjørende jobb for inneklimaet ditt.

Vi vet imidlertid at mange synes det er vanskelig å bruke ventilatoren korrekt – og særlig å sette på riktig styrke til riktig tid. Dagens tette boliger kan gjøre det ekstra komplisert å sikre optimal luftutskiftning.

 

Bekymringsløst
Vi har valgt å gjøre kjøkkenventilasjonen helt bekymringsløs for deg. Som første produsent i verden har vi integrert 11 smarte sensorer i kjøkkenhetten. Kjøkkenhetten settes automatisk i gang, og tilpasser seg hele tiden mengden matos i rommet.

Med vår verdensnyhet RørosHetta Sense trenger du bare å tenke på matlagingen – så sørger teknologien vår for resten. Lydløst og bekymringsløst.

Rett ventilasjon til rett tid
Mange av oss skrur på ventilatoren for sent. RørosHetta Sense er i gang allerede før det begynner å dampe fra maten. Nivåene justeres deretter sømløst, slik at du kan nyte matlagingen.

Ventilasjonen etter at maten er servert, er også viktig for å få all matlukt ut av boligen – noe mange av oss glemmer. RørosHetta Sense lar derfor ventilatoren stå på også etter at maten er ferdiglaget, men i stillemodus for ikke å forstyrre måltidet.

Hetten kan også enkelt settes i brukerstyrt modus, dersom du ønsker å overstyre de automatiske innstillingene.

 

 

Ønsker du å lese mer om Groove klikk her for mer informasjon.

Ønsker du å lese mer om RørosHetta Sense? Klikk her for mer informasjon