RørosHetta med ny Hovedkatalog 1. juni

Vi har gleden av vise dere vår nye Hovedkatalog gjeldende fra 1. juni 2020.

På grunn av den situasjonen vi alle har vært gjennom de siste månedene ble det nødvendig å justere prisene noe denne våren. Vi måtte derfor lage ny hovedkatalog med nye priser. Prisene er justert med 5,2%. Ellers er katalogen den samme gode, som dere kjenner fra før.

Gjør dere kjent med katalogen i vårens nye trendfarge. La dere inspirere og begeistre. Håper den faller i smak, og at den hjelper dere med å velge blant våre produkter. Ikke nøl med å ta kontakt med oss eller en av våre forhandlere dersom det er noe du lurer på.

Oppgradet energiklasse
Alle egenproduserte hetter fra RørosHetta har er nå oppgradert til energiklasse til A++.

RørosHetta Sky – Best i test
Har dere fått med dere at RørosHetta Sky ble kåret til den beste takventilatoren av dem alle i slutten av januar? Les mer om testen her Røroshetta Sky best i test. Vil du lese mer om RørosHetta Sky, Klikk her

www.roroshetta.no
Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre nettsider www.roroshetta.no. Her finner du hele tiden oppdatert informasjon om våre produkter. Vi hører gjerne fra deg om det er noe dere savner informasjon om.

Se den nye katalogen her!

Ellers har vi gjort noen andre mindre oppgraderinger og tillegg til våre produkter. Spør din salgsrepresentant for en komplett presentasjon.

Trenger dere kataloger til butikken? Send oss gjerne en mail til  post@rorosmetall.no så sender vi dere.

Vi ønsker dere en riktig god sommer og en fin høst!

 

Med vennlig hilsen alle oss i RørosHetta