RørosHetta lanserer ny hovedkatalog 1. oktober 2018

Her finner du noen spennende produktnyheter og mye annet nytt innhold. Katalogen har fått en spennende grønn trendfarge og mange nye inspirasjonsbilder som vi håper faller i smak. Vi har lagt vekt på design og skreddersøm, slik at kunden kan få valgmuligheter og sette sitt personlige preg på kjøkkenet. Det er ingen prisjustering på produktsortimentet i år.

Nyheter høsten 2018:

  • Cetus: Denne hetta ble lansert i fjor og har fort blitt populær. Nå kan Cetus også bestilles til alle ventilasjonsformer.
  • Gaia: Ny hette med utfrest profil i forkant. Gaia leveres til alle ventilasjonsformer, i alle farger og metaller, og med mulighet for integrert komfyrvakt. Den utfreste profilen lakkeres i valgfri farge eller med eksklusivt PVD metall.
  • Matt lakk: Matte flater er populært. Derfor tilbyr RørosHetta nå matt lakk som et alternativ for alle lakkerte hetter. Matt lakk har glansgrad 10, til forskjell fra standard, som har glansgrad 35. Du finner dette valget på side 79 sammen med alternativet for høyglans.
  • Neptune: Overskapsventilatoren Victory har fått en oppgradering og dermed også nytt navn. Neptune har fått bryterpanel i underkant, og man er ikke lenger avhengig av fjernkontroll.
  • Panorama: En ny generasjon benkeventilator er kommet. Panorama har vunnet Red Dot Design Award 2018 og skiller seg ut fra andre benkeventilatorer på markedet, både i design og funksjon. Panorama er tilgjengelig for alle Premium Selected Dealers.
  • Takmontert komfyrvakt: Denne nyheten har alle de samme funksjonene som vår integrerte komfyrvakt. Komfyrvakten kan benyttes til alle takhetter, benkeventilatorer og vertikalstilte kjøkkenhetter.
  • Tradisjon Exclusive: Vår kjente tradisjonshette kommer nå også i ny utgave med strammere linjer på mantel og i søyler slik at den også passer til mer moderne stil. Vi beholder selvsagt den gamle klassiske profilen, slik at kunden kan velge.

Klikk her å se den nye katalogen.

Håper noen av våre nyheter faller godt i smak. Gi oss gjerne din tilbakemelding!

Mvh. Alle oss i RørosHetta.