OBOS Living Lab på Vollebekk i Oslo er et spennende og fremtidsrettet prosjekt. I OBOS Living Lab utforsker framtidens boliger med utgangspunkt i det aller viktigste: De som skal bo her.

Sammen med beboerne tester man ut nye løsninger og finne ut hva som faktisk virker. Det forskes på ulike bokonsepter og teknologiske løsninger, for å finne ut hvordan vi skal bo best mulig i framtiden. De første beboerne flyttet inn 1. oktober.

 

Målet med OBOS Living Lab er å finne ut hva som gjør en bolig god for deg som beboer. Hva forventer du av boligen din, hvordan skulle du ønske den var, og hva gir økt verdi for deg? Dette er noen av spørsmålene man vil undersøke i OBOS Living Lab.

Sammen skal man teste og lære hva som fungerer i virkeligheten, utvikle ideer i fellesskap og finne ut av hvordan framtidens bolig kan bli enda bedre og mer bærekraftig. Vi tror framtidens bolig er full av muligheter som kan gi oss økt livskvalitet, og gjøre det mer bærekraftig å bo. I OBOS Living Lab skal nysgjerrighet og erfaringer kombineres, og det skal resultere i mange ulike svar på hvordan man kan bo i framtiden.

RørosHetta er stolt samarbeidspartner og har levert kjøkkenhetter til mange av leilighetene.

Her tester man altså ut ny teknologi og nye former å innrede boliger på, for å utvikle fremtidens bolig.

Les mer om dette spennende prosjektet her: Klikk her