Ny hovedkatalog fra RørosHetta

Her finner du noen spennende produkt nyheter og mye annet nytt innhold.
I år har designet blitt en spennende okergul/orange trend-farge, med mange nye inspirasjonsbilder, som vi håper faller i smak. I år gjennomfører vi en generell prisjustering på + 2,7% på de fleste av våre produkter.

Nyheter høsten 2019:

  • Lyra Sort: Den populære og nette T-shape hetta Lyra kommer nå også i sort. Det betyr at Lyra finnes i 60/80 cm bredde; stål, hvit og sort.
  • Helios: En tradisjonell T-shape hette med buet glass. Denne erstatter utgående Infinity. Finnes i 60/80 cm bredde, stål/sort.
  • Flora: Stilren T-shape hette i stål, med sort glassfront. Finnes både i vegghengt og fritthengende utgave. Produktet erstatter Metis.
  • Symfoni: En tradisjonell trehette går aldri helt av moten. Vi har pusset opp en klassiker og lanserer en funksjonell trehette i 60/80 cm. I tillegg er fronten topphengslet, slik at man kan åpne den opp samt at modellen har funksjonelle hyller som er plassert på innsiden.
  • Grue 80/80: Vår populære Grue leveres ofte på spesialhøyde. Derfor har vi nå tatt denne inn som en standard, slik at det blir rimeligere for kunden å få ønsket design på RørosHetta Grue.
  • Stripe RV: Ny egenprodusert hette som virkelig vil gi kjøkkenet den siste prikken over «i’en». Leveres i lakkert Eik, med valgfri dekorlist i PVD eller lakkert metall. Leveres med Neptune innsats med vendbar motor for utkast ut bak.
  • Stripe FRH: En virehengt hette for resirkulasjon. Hetten leveres i stål eller lakkert metall, med valgfri dekorstripe i PVD eller lakkert metall. Motoren består av Sky 90 cm, så her har vi kombinert det beste design, med det beste av kapasitet og stillhet.
  • Sky sort: Den svært stillegående og effektive Sky takintegrerte ventilatoren kommer nå også i sort farge. Leveres i bredder 90 og 120 cm.
  • Fortuna 60/80: Ventilator skjult i overskap er alltid populært. Vi har utviklet en med utfoldbart transparent glass for bedre osoppfang. Fortuna leveres for normalventilasjon, resirkulasjon, balansert, felles (BF leveres fra 1.jan.20). I tillegg får du integrert komfyrvakt i produktet.
  • PVD: Vi lanserer to nye PVD. Børstet og høyglans sort stål. Samme pristillegg som andre PVD.
Se den nye katalogen her!

Ellers har vi gjort en rekke andre mindre oppgraderinger og tillegg til våre produkter. Spør din salgsrepresentant for en komplett presentasjon.

Utgående produkter:
– Infinity, Rise, Trio, Side, Metis, Lady, Populær, Cloud, 1220 LED.

Ta kontakt med din salgsrepresentant for utskifte av utgåtte produkter i utstilling.

Alle oss i RørosHetta håper du blir fornøyd med det nye sortimentet og den nye hovedkatalogen.

Vi ønsker dere lykke til i salget av RørosHetta. Trenger dere flere kataloger, ta kontakt med oss på post@rorosmetall.no  

Med vennlig hilsen alle oss i RørosHetta