– Da vi lanserte RørosHetta Sense i 2021 var målet å levere kjøkkenhetter som skulle sikre kundene våre optimalt osoppfang uten at de trenger å tenke på kjøkkenventilatoren. En vanlig utfordring med kjøkkenventilatorer er at man enten skrur de på for sent eller ikke i det hele tatt. Da får man ikke den riktige effekten tilpasset matlagingen. Det geniale med RørosHetta Sense er at hettene «tenker» for kunden og tilpasser hastigheten etter behov før, under og etter matlagingen, sier Håvard Augensen, CEO i RørosHetta.

Med Sense-teknologien har RørosHetta skapt verdens smarteste kjøkkenhette. Hettens sensorer merker når matlagingen settes i gang og tilpasser automatisk hastigheten. Etter endt matlaging settes hetten i etterventileringsmodus, på laveste trinn, for å sørge for at damp, lukt og eventuell fukt i rørene blir borte. Sense-hettene er tilnærmet lydløse og man kan enkelt bruke kjøkkenet som samlingspunkt for samtaler og kos, selv med hetten skrudd på.

RørosHetta Sense har raskt blitt en markedssuksess og et populært valg i Skandinaviske hjem. Siden 2023 har andelen Sense-hetter vi leverer økt med 30 % til både privat- og prosjektmarkedet, ti tusenvis av norske kjøkken er levert med Sense-hetter fra RørosHetta. Hettene produseres på Røros av dyktige medarbeidere med øye for detaljer, og kan skreddersys til ethvert kjøkken – både på farge, metall og mål.

Saken fortsetter under bildet.

RørosHetta Sense Groove

Full pakke i liten boks, som redder liv.

 RørosHetta Sense har innebygde sensorer og utallige smarte funksjoner som en sluttbruker kan justere etter eget behov i RørosHetta-appen*. Alt fra belysning til en rekke målinger av inneklimaet.

Hettene som leveres med Sense-teknologien kobles enkelt opp til appen gjennom Bluetooth. I tillegg leveres de med mulighet for integrert komfyrvakt, som er pålagt i nye el-anlegg eller boliger bygget etter 2010. Dette velges som tillegg ved bestilling.

Alle våre Sense-hetter har dokumentert lavt lydnivå på alle hastigheter og kan selvsagt leveres for alle andre ventilasjonsløsninger.

– Med Sense-teknologien får du en trygg og effektiv kjøkkenhette som fungerer til alle kjøkkenløsninger, enten det er vegghengt, integrert i overskap, fritthengende eller uttrekksventilatorer. I RørosHetta strekker vi oss lenger for å levere «litt utenom det vanlige» og med Sense-teknologien får du full pakke i en liten boks. Det eneste du trenger å tenke på er matlagingen, sier Håvard, og legger til:

Vi tar oss av resten.

 

*Safera på Google Play/Android.