Benkeventilator er blitt årets store trend i Norge – og spesielt en variant der platetopp og ventilator er kombinert i ett produkt. Røros One er helt unik på markedet.

Røros One ble kåret til vinner av den anerkjente designprisen ”Red Dot Award” for meget stilrent design. Selv om designet på Røros One er unikt har dette ikke gått på bekostning av funksjon.

Røros One har et patentert ventilatortårn som heves 11 cm. opp fra platetoppen. Dette gjør at avtrekket blir på lik høyde med dine kasseroller og sikrer et særdeles effektivt osoppfang.

I tillegg er ventilatortårnet utstyrt med en unik bryter, som gjør at du kan konsentrere opptil 80 % av effekten bare til en side. Dette øker kapasiteten der du trenger den. Og du kan redusere støy og energiforbruk ved at ventilatoren settes på lavere intensitet.

Platetoppen består av et helt sort glass som det ikke er mulig å se igjennom, selv ved sterkt solskinn. Via 4 individuelle hvite slidere kan du enkelt kontrollere 4 heldekkende soner samtidig. Med automatisk kjelesensor og brofunksjon kan du plassere dine kasseroller fritt på glasset. Røros One har også nøyaktig temperaturkontroll. Med et tastetrykk kan Røros One holde nøyaktig 3 ulike temperaturer på kasserollens innhold.

Ta kontakt med din nærmeste kjøkkenforhandler for å lære mer om Røros One sine unike funksjoner –litt utover det vanlige!